Psykoterapi

Der kan være mange grunde til at bruge nogle ressourcer på i en periode af sit liv at gå i psykoterapi

Der kan være tale om en akut personlig krise, et opstået traume, en fyring fra jobbet, en skilsmisse, et dødsfald eller en anden form for livsforandring. Eller måske bare en trang til at prøve at forstå sig selv og sine egne måske ikke altid lige hensigtsmæssige mønstre bedre.

Et godt psykoterapeutisk forløb er lig med et godt samarbejde mellem klient og terapeut. Vi tager fat i det nu, som du befinder dig i og arbejder ud fra det. Mange oplever det som en enorm lettelse, når de opdager, at de ikke behøver at være alene med tingene – at der faktisk er hjælp at få. For selv  de bedste venner kan ikke bruges som terapeuter. Venner vil ifølge sagens natur altid prøve at få smerten til at gå væk. Men i virkeligheden er det sådan, at smerte nogen gange skal rummes og gennemleves, og det gøres bedst med professionel assistance.

Måske er der noget i dig, som holder dig tilbage fra at tage det første skridt til en psykoterapeutisk konsultation. Hvis det er tilfældet, er du velkommen til at ringe og høre nærmere om, hvordan vi arbejder.