Teambuilding

At synge sammen åbner hjerter og sjæle. Sang skaber glæde og sammenhold.

At synge sammen kræver at I lytter til hinanden, samtidig med at I selv bidrager til fællesskabet med jeres unikke stemme.

I kan kun skabe samklang, hvis I følges ad og synger i takt. Inden for de rammer er der mulighed for at læne sig op ad en mere erfaren – eller individet kan udfolde sig med fælleskabet som baggrund.

Derudover er det også sundt: Læs Blodtrykket falder når du synger

Få et skræddersyet teambuildingprogram til din organistion/virksomhed.

Det kan f.ex. indeholde:

  • en visuel proces hvor I sammen gestalter virksomhedens værdier
  • et enkelt flerstemmigt kor som indeholder organisationenes værdier. Jeg komponerer det til lejligheden og instruerer medarbejderne i at synge det.

…eller noget helt tredie. Ring og lad os få en snak om, hvad der er vigtigt for jer.

Lene Marie Kappel, arkitekt MAA. Arkitektfirmaet C.F.Møller:

Gitte Naur blev hyret til at facilitere en dag med teambuilding for Arkitektfirmaet C.F.Møller og Rambøll A/S, for at etablere en større konstruktiv åbenhed i den samlede gruppe.Dagen gav os efterfølgende et godt fundament for bedre kommunikation og forståelse de to firmaer i mellem og dermed et mere effektivt samarbejde mod det fælles mål.

Janne Ebbesen, Chefsekretær, Industriens Uddannelser:

Formålet med at hyre Gitte var at få en frisk start på dag, hvor vi fik brugt os selv på en anden måde og sangen er jo et glimrende middel til smil og godt humør. Ved at starte dagen sådan, fik vi lettere til smil og latter i de øvrige ting vi havde på tapetet for dagen. Gittes tilgang til at drage vores forventninger og bidrag til dagen i spil gennem billederne var bare super fundet på.

Vi fik en masse ud af at hyre Gitte – jeg kan med rimelig sikkerhed sige, at aftenen var fuld af M A D E-sangen og vi har sikkert generet et par naboer med skønsang. Alle var begejstrede for at komme op af stolene og brugt os selv på en anden måde. Vi fik noget at tale om og grine af og jeg så indtil flere, der ellers havde forsvoret at de ”gad synge”, synge og rocke med store smil på læberne. Vi fik set hinanden på en anden måde end normalt og det er sundt for samarbejdet.
Så kort sagt:
Formålet var at få en frisk, anerledes start på et dagslangt møde
- det fik vi – og mere til i form af en ”personlig sang” og vores eget kor = Sammen kan vi (næsten) alt!
Oveni det, så var alle glade for ”indslaget” og der var både gentagelse af sang og klappeøvelser i baren om aftenen.