Sanger & Skuespiller

Mit sangerindeliv startede i slutningen af 70’erne, hvor jeg, blandt mange bands, var medlem af News, Tøsedrengene og Rugsted-Kreutzfeldt.

Jeg var med til at starte husmorgruppen ”Venter på far” hvor jeg mellem 1991 og 1998 optrådte i 4 forskellige shows og på to Cd’er. Som medlem af gruppen arrangerede jeg en stor del af korene.

Jeg har arbejdet med og sunget og arrangeret kor for en lang række danske kunstnere: Sebastian, Anne-Dorte Michelsen, Nanna, Sanne Salomonsen, Anne Linnet, Kasper Winding, Martin Brygman, Nicolaj Steen, Jesper Leisner, Ivan Pedersen, Peter Viskinde, Allan Mortensen…..for nu at nævne nogle af de mere kendte.

Parallelt med min sangerkarriere har jeg været med i et utal af teaterproduktioner, som regel musikteater.

Frit Fald, Storbydrømme, Bedstefar er ikke død, Den lille skrækbutik, Gøngehøvdingen, Vi stjæler ikke, Et glimt af kærligheden, Another Brick in the Wall, Den Eneste Ene, Olsenbanden, Den Russiske Juvel og Jernbyrd – forestillinger, hvor jeg har haft enten hovedroller eller vigtige biroller.

Desuden har jeg været medskaber af og medvirkende i en del cabaretter, især på teaterbåden Liva. Cabaretter med musik og tekst af: John Lennon, Sebastian, Erik Thygesen, Paul Simon, C V Jørgensen, Peter A G Nielsen, Elisabeth og såmænd også mig selv.

Pt har vi til min store glæde genoptaget samarbejdet i min gamle cabaret gruppe Èn over Èn under. Læs mere her