Polterabends (sangkor/sexologi)

 

Tak for din fantastiske optræden. Det var simpelthen helt perfekt og så dejligt at se, som Cat morede sig fyrsteligt. Nogle gange skal der ikke så meget til, – andet end at synge to navne tilstrækkelig længe nok. Så det var den helt rigtige vurdering af dig at holde det tilpas enkelt.Folk gik hele aftenen og sang John og Cat, ret morsomt. Selv da vi gik hjem, var der flere der gik syngende derfra. Så du har virkelig gjort indtryk med din sangtræning. Hendes søster vil bruge noget af videooptagelsen til brylluppet. Håber det også er ok med dig.
Det var også rigtig fint med snakken om kærlighedssproget.

Kh Lene

Mine forskelligartede kompetencer som sanger, performer og sexolog gør, at jeg indimellem bliver spurgt om jeg vil være et indslag til en polterabend.

F.ex er der nogle mænd, der er hellere vil have nogle staldtips om, hvad der rigtigt “tænder” kvinder, end at se den sædvanlige stripper.

Ovenfor kan du læse en reaktion efter en kvindepolterabend, hvor jeg:

  • sang en solosang
  • havde skrevet et lille enkelt flerstemmigt kor, som jeg fik deltagerne til at synge
  • samt leveret et indslag, der fik bevidstgjort deltagerne om, at vi har forskellige ”kærlighedssprog” og hvordan den enkelte kan anvende den viden for at forbedre sit parforhold.

Ring og få et tilbud – jeg skræddersyr til den enkelte situation.